Afbeelding

Voedselveiligheid

Type:
Prijs, excl. BTW
€35.00
per deelnemer
Goede voedselveiligheidspraktijken zijn essentieel in een succesvol voedingsbedrijf. Deze videocursus (E-learning) licht de procedures toe die nodig zijn om de voedselveiligheid te vrijwaren.

Bekijk de trailer

This block contains content that requires you to allow marketing cookies. Change cookie settings

Inhoud

Er komen heel wat risico's kijken bij het verwerken, bewaren, tonen en vervoeren van voedsel. Goede procedures zorgen ervoor dat voedsel veilig, maar ook lekker is voor de klanten.

Onderwerpen

  • Voedselbesmetting
  • Temperatuurregeling.
  • Herkomst van het voedsel
  • Voedselverwerking
  • Voedsel weggooien
  • Gezondheid van werknemers
  • Schoonmaken en ontsmetten

Praktisch

  • E-learning: individuele online cursus
  • Cursus duurt 15 à 20 minuten
  • Eindtest met 10 vragen
  • Attest van deelname met test-score
  • Cursus is ook beschikbaar in het Frans en Engels

Prijzen, excl. BTW

  • 1 - 5 deelnemers: € 35/deelnemer
  • 6 - 25 deelnemers: € 30/deelnemer
  • 26 - 50 deelnemers: € 25/deelnemer
  • v.a. 50 deelnemers: contacteer ons voor een offerte

Om de inschrijving van de deelnemers in orde te brengen, volstaat het om ons na de bestelling, de voornaam, naam en eventueel het e-mail adres van de deelnemers door te sturen.

Bestellen

Adres
* Verplicht veld