OiRA voor de horecasector
Share:
Op 28 september 2016 lanceerden de Federale Overheidsdienst Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg (FOD Werkgelegenheid) en het Belgische Focal Point van het Europees Agentschap voor veiligheid en gezondheid op het werk (EU-OSHA) het risicoanalyse-instrument OiRA voor de horecasector. OiRA is online beschikbaar via www.oiraproject.eu. Met het instrument kan een klein horecabedrijf een risicoanalyse en een actieplan uitwerken voor het nemen van preventiemaatregelen. OiRA Horeca kwam tot stand door een intensieve samenwerking tussen de werkgevers- en werknemersorganisaties van de horecasector, het Horecafonds, Prevent en de FOD WASO.
Onderwerpen:
©:
PreventActua 2016/18
Laatste wijziging:
Upgrade jouw formule
Deze tekst is momenteel niet toegankelijk binnen jouw abonnements formule.
Please subscribe to plan
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.