Hoe afval op het werk verminderen en beheren?

Informatie voor werknemers
Dagelijks produceren wij allen ongeveer een kilo huishoudelijk afval. Daarbij komt nog eens 3.500 kg afval dat ontstaat tijdens de productie van onze consumptiegoederen. Het is dus erg belangrijk om op een duurzame en verantwoorde manier om te springen met afval:
− probeer zo weinig mogelijk afval te creëren;
− tracht om zoveel mogelijk producten te hergebruiken of te recycleren in plaats van steeds nieuwe producten aan te kopen;
− sorteer je afval.
Onderwerpen:
©:
Operatie Veiligheid 04/2012
Laatste wijziging:

Upgrade jouw formule

Deze tekst is momenteel niet toegankelijk binnen jouw abonnements formule.

Please subscribe to plan

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.