HACCP in de praktijk, een continu sensibiliseringsproces

Goede praktijk (bedrijfscase)
HACCP is ervoor zorgen dat voedsel niet besmet raakt. Dit vraagt een doorgedreven aanpak met procedures en registratieformulieren. “Maar bovenal is het een continu proces waarbij iedereen betrokken moet worden”, klinkt het bij het HACCP-team van de Nationale Bank van België (NBB).
©:
PreventFocus 6/2015
Laatste wijziging:

Upgrade jouw formule

Deze tekst is momenteel niet toegankelijk binnen jouw abonnements formule.

Please subscribe to plan

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.