FAVV: tips voor veilig tafelen bij hoge temperaturen
Share:
De zon schijnt en de temperaturen lopen op. Ideaal voor een picknick of een barbecue. Maar hoge temperaturen stimuleren de ontwikkeling van allerlei micro-organismen in voedsel zoals bacteriën, en ook insecten liggen op de loer. Het Federaal Agentschap voor de veiligheid van de voedselketen (FAVV) geeft enkele tips om je etentje veilig te laten verlopen.
Onderwerpen:
©:
preventMail 26/2022
Laatste wijziging:
Upgrade jouw formule
Deze tekst is momenteel niet toegankelijk binnen jouw abonnements formule.
Please subscribe to plan
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.